Apteekkipalvelut

Reseptilääkkeet

Resepti on voimassa vuoden määräämis- tai uusimispäivästä lukien. Asiakkaat voivat jättää paperiset reseptit uusittavaksi apteekkiimme kautta. Uusinta terveysasemalla saattaa kestää jopa 8 vuorokautta. Palvelu on maksuton. 
Sähköiset  reseptien uusiminen on myös mahdollista apteekissamme. Uusintapyynnön lähettäminen vaatii henkilökohtaisen käynnin apteekissa tai reseptin haltijan kirjallisen suostumuksen.

Lääkevaihto

Voimme vaihtaa reseptilääkkeen apteekissa edullisempaan rinnakkaisvalmisteeseen, jos lääke kuuluu vaihtokelpoisten lääkkeiden luetteloon eikä lääkäri tai asiakas kiellä vaihtoa. Jos asiakas haluaa kieltää lääkevaihdon, hän joutuu itse maksamaan viitehinnan ja ostamansa lääkkeen hinnan erotuksen. Kysy tarkempia ohjeita apteekista. Vaihtokelpoisten lääkkeiden hintoja voi vertailla Lääkkeiden hintavertailu -verkkopalvelussa.

Kelakorvaus

Asiakas saa kelakorvauksen ostamistaan kela-korvattavista lääkkeistä, perusvoiteista ja kliinisistä ravintovalmisteista suoraan apteekista esittämällä kela-kortin. Samalla kertaa ostetuista lääkkeistä korvataan enintään 3 kuukauden lääkkeet.

Lääkekaton (612,62/ vuosi, vuonna 2015) täyttymisen jälkeen asiakas maksaa omavastuuta vain 1,50 euroa lääkettä kohti.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!